Ultimight

Så hyggelig at du har funnet veien inn på siden vår! Eggehvite.no er først og fremst en egen side for Ultimight sitt første produkt: eggehvite. Her vil du finne all informasjon om produktet, historien vår og hvordan det hele ble til. Du vil også finne inspirasjon til hvordan du kan benytte eggehvite i hverdagen gjennom sunne og enkle oppskrifter. Vi håper du er fornøyd med produktet, og skulle det være noe er det bare og sende oss en beskjed, så kommer vi tilbake til deg så fort som mulig! Hilsen alle oss i Ultimight


Ultimight

Ultimight eggehvite blir til

Hvordan produserer dere produktene? Hvordan får dere tak i eggehviten? Hvordan lages dette?

La oss ta det helt fra start, og sammen gå igjennom prosessen. Det hele begynner nokså logisk på en gård. Der går den daglige driften med høner som fritt rusler rundt og legger egg. Etter en hektisk dag samler bonden sammen eggene, pakker og klargjør dem slik at de kan distribueres og selges i butikken. De fleste eggene havner som vi alle er kjent med, i kartongen i kjøledisken hos din nærmeste dagligvarebutikk - men, noen av eggene er ikke helt som alle de andre. Disse eggene kalles klinkegg. Klinkegg er egg som for eksempel har fått en liten flekk på skallet, ikke har riktig størrelse, eller rett og slett ser litt merkelige ut. Det samme prinsippet som gjelder for misformede grønnsaker, gjelder også for egg. Klinkegg er egg som dessverre ikke er pene nok til å kunne selges i butikken. Eggene er akkurat like bra, sunne og gode som eggene du spiser til vanlig, men de kan være litt annerledes å se på.

I Ultimight er vi veldig opptatt av å benytte ressursene vi har tilgjengelig og så her et potensiale for å bedre kunne nyttiggjøre disse eggene. Og nå, endelig etter mye arbeid, er vi veldig stolte av å ha kommet frem til eggehviteproduktet vårt!

PRODUKSJONEn

Når fabrikken mottar klinkegg, går disse eggene inn i en maskin som skiller eggehviten fra plommen. Deretter lagres plommen og hviten i to separate beholdere. Så starter prosessen med å produsere eggehvite til folket. For å sikre holdbarhet og kvalitet på produktet, sendes eggehviten direkte til våre naboer i Danmark for tapping på våre egen emballasje. Grunnen til at produktet først sendes til Danmark, er fordi pakke- og tappemetodikken er ganske spesiell. For å sikre holdbarhet og kvalitet, er det veldig viktig at produktet blir tappet riktig. På fabrikken i Danmark tappes eggehviten i et helt sterilt rom, med en ny type pasteuriseringsteknikk. Ved å tappe eggehviten på denne måten, oppnår eggehviten en holdbarhet på 3 måneder (uåpnet), samtidig som man sikrer at den er helt fri for bakterier.

Denne spesielle pasteuriseringsteknikken gjør at det ferdige eggehviteproduktet trygt kan lagres i romtemperatur. Dette er en revolusjonerende tappeteknikk, så vi føler oss ekstra stolte og priviligerte som får muligheten til å være en av de første som kan tilby dette produktet i Norge. Når tapping og pakking er gjennomført i Danmark, transporterer vi det ferdige produktet trygt og godt tilbake til Norge. Her blir de lagt pent i eskene og sendt ut til alle dere kjære kunder.

Ultimight er opptatt av kvalitet i produktene våre, og vi ønsker til enhver tid å ha full oversikt over hvordan hele prosessen fungerer, slik at vi sikrer at dette er et produkt som passer godt med vår visjon og det vi står for. På grunn av dette ønsker vi også å gi så mye informasjon vi kan til deg, slik at du til enhver tid skal være trygg på at dette er et solid, godt og sunt produkt; noe som er verifisert av Ultimight. Vi vil gjerne høre fra deg hvis det er noe du lurer på, eller om du ønsker mer informasjon om våre produkter eller om selskapet.

Ta gjerne kontakt ved å klikke på ”kontakt oss” siden, eller send en mail til info@ultimight.no