Sukkerfri kokkosbollekake! Denne kaken er genial å lage når man blir fysen på noe godt – OG den metter da den er proppfull av proteiner. Nyt med verdens beste samvittighet!
Ingredienser
- 220 ml Ultimight eggehvite
- 6 ss sukrin melis
- 6 plater gelatin
- 1 dl varmt vann
- Mørk sjokolade
- Kokkosmasse
Fremgangsmåte
- Legg gelatin platene i kaldt vann slik at de løser seg opp.
- Visp eggehviter og sukrin stivt
- Klem vannet av gelatinplatene og hell det varme (ikke kokende) vannet over
- Rør til gelatinen løser seg opp og begynner å tykne litt
- Visp så gelatin inn i eggefluffen og visp videre i 15 minutter
- Bre det hele utover en kledd form og sett kaldt i 2-3 timer
- Smelt sjokoladen over vannbad
- Hell dette over massen og pynt med revet kokos