Kokosbolle konsistens som ser ut som iskrem! Ypperlig å servere i selskap da disse både ser lekre ut og er utrolig gode med myk konsisten. Denne oppskriften er sukkerfri – og inneholder også proteiner fra hovedingrediensen som er eggehvite!
Ingredienser
- 175 g Ultimight Eggehvite
- 6 ss sukrinmelis
- Litt vaniljeessens
- 20g kokosmasse
- 2,5 ts gelatinpulver
- 50 ml vann
Fremgangsmåte
Begynn med å smelte 50g sjokolade (sukkerfri eller en med minst 70% kakao) over vannbad.
Topp Iskjeks med smeltet sjokolade og kokosmasse. Avkjøl i kjøleskapet i mens du lager fyll.
La gelatinpulveret svelle først i kaldt vann i ca 10 minutter. Stivpisk eggehviter og sukrinmelis, bland så inn kokos og vaniljeessens.
Smelte gelatin i mikrobølgeovn i 30 sek. Tilsett smeltet gelatinblandingen litt etter litt på slutten av piskingen. Ikke vent til du er ferdig med å piske.
Ha massen over i sprøytepose og fyll Iskjeksene. Avkjøl i kjøleskapet i minst 1 time.
Ønsker du å lage en annet smak? Erstatt kokosmasse med 4 ss sukkerfri syltetøy og 3 ts gelatinpulver isteden for 2,5.