Kokosbolle iskrem

Kokosbolle konsistens som ser ut som iskrem! Ypperlig å servere i selskap da disse både ser lekre ut og er utrolig gode med myk konsisten. Denne oppskriften er sukkerfri – og inneholder også proteiner fra hovedingrediensen som er eggehvite!

Ingredienser

  • 175 g Ultimight Eggehvite
  • 6 ss sukrinmelis
  • Litt vaniljeessens
  • 20g kokosmasse
  • 2,5 ts gelatinpulver
  • 50 ml vann

Fremgangsmåte

Begynn med å smelte 50g sjokolade (sukkerfri eller en med minst 70% kakao) over vannbad.
Topp Iskjeks med smeltet sjokolade og kokosmasse. Avkjøl i kjøleskapet i mens du lager fyll.

La gelatinpulveret svelle først i kaldt vann i ca 10 minutter. Stivpisk eggehviter og sukrinmelis, bland så inn kokos og vaniljeessens.

Smelte gelatin i mikrobølgeovn i 30 sek. Tilsett smeltet gelatinblandingen litt etter litt på slutten av piskingen. Ikke vent til du er ferdig med å piske.

Ha massen over i sprøytepose og fyll Iskjeksene. Avkjøl i kjøleskapet i minst 1 time.

Ønsker du å lage en annet smak? Erstatt kokosmasse med 4 ss sukkerfri syltetøy og 3 ts gelatinpulver isteden for 2,5.

 

Legg igjen en kommentar