• Post Slideshow Image

Mini Pavlova

  • Post Slideshow Image

Eggehvite er hovedingrediensen i den beryktede pavlovaen, og er superenkelt å diske sammen. Denne mini’en kan du nyte for deg selv; også som et lite måltid med nyttige proteiner fra eggehviten!

Ingredienser

  • 3 Ultimight Eggehviter
  • 1 ts hvitvinseddik
  • 1,5 dl sukker / ønsket søtning / sukkerfritt
  • 1 ts maizenaTOPPING
  • 2 dl kremfløte
  • 1ts vaniljesukker
  • Frukt, bær og hakket sjokolade

Fremgangsmåte

1. Sett stekeovnen på 175 grader

2. Visp eggehvitene stive og hell deretter i eddik. Bland sukker og maizena sammen, og hell litt og litt av blandingen i eggehviten mens du visper på høy hastighet. Visp lenge til du får du en tykk og meget stiv margens.

3. Form 4-6 kaker på et bakepapirkledd stekebrett. Stek midt i ovnen på 175 grader i 10 minutter, deretter 30-40 minutter på 150grader. Avkjøl på rist.

4. Pisk kremfløte og vaniljesukker til krem, og fordel på toppen av marengskakene. Topp med frukt, bær og hakket sjokolade.

Vel bekomme!

Legg igjen en kommentar