Eggehvite er hovedingrediensen i den beryktede pavlovaen, og er superenkelt å diske sammen. Denne mini’en kan du nyte for deg selv; også som et lite måltid med nyttige proteiner fra eggehviten!
Ingredienser
- 3 Ultimight Eggehviter
- 1 ts hvitvinseddik
- 1,5 dl sukker / ønsket søtning / sukkerfritt
- 1 ts maizenaTOPPING
- 2 dl kremfløte
- 1ts vaniljesukker
- Frukt, bær og hakket sjokolade
Fremgangsmåte
1. Sett stekeovnen på 175 grader
2. Visp eggehvitene stive og hell deretter i eddik. Bland sukker og maizena sammen, og hell litt og litt av blandingen i eggehviten mens du visper på høy hastighet. Visp lenge til du får du en tykk og meget stiv margens.
3. Form 4-6 kaker på et bakepapirkledd stekebrett. Stek midt i ovnen på 175 grader i 10 minutter, deretter 30-40 minutter på 150grader. Avkjøl på rist.
4. Pisk kremfløte og vaniljesukker til krem, og fordel på toppen av marengskakene. Topp med frukt, bær og hakket sjokolade.
Vel bekomme!