• Post Slideshow Image

Gluten- og sukkerfrie boller

  • Post Slideshow Image

Disse bollene er både næringsrike og mettende, og kan fint nytes som et lite måltid eller som litt ekstra kos i hverdagen. De er både glutenfrie og sukkerfrie.

Ingredienser boller

  • 110 ml UItimight eggehvite
  • 2 egg
  • 40 gram smør
  • 2 ss kesam mager
  • 2 ss lett philadelphia ost
  • 200 gram mandelmel 
  • 2 ss pofiber
  • 2 ss fiberhusk
  • 2 ts bakepulver
  • 5 ss sukrin melis
  • 1 ts kanel
  • 2 ts kardemomme

Ingredienser glasur

  • 5 ss lett philadelphia ost
  • 3 ss sukrin melis 
  • 3 ts Ultimight eggehvite
  • 1 par dråper vaniljeessens

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 180° over-og undervarme. Smelt smøret. Tilsett Ultimight eggehvite, egg, kesam og philadelphia ost i en bolle, og miks dette sammen. Bland så det tørre inn. La det stå i ca 5 minutter, før du ruller ut små boller på et bakepapir. Stekes på midterste i ca 20-30 minutter. Lag glasuren i mens bollene avkjøles. Ta på glasuren eller nyt med ønsket pålegg.

Vel bekomme!

Legg igjen en kommentar